0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rabo ClubSupport: stem op Rohda’76

Rabo ClubSupport: stem op Rohda’76

Door Ad van den Herik | 7 september 2023 | Nieuws

Heb jij een rekening bij de Rabobank en ben je Rabo-lid? Ja? Dat komt dan goed uit. Van 4 tot en met 26 september kun je mee doen aan de Rabo ClubSupport en jouw stem uitbrengen op (sportvereniging) Rohda’76.

Hoe meer stemmen, hoe meer geld dit oplevert voor verduurzamingsmaatregelen aan onze accommodatie. Met 82 zonnepanelen, warmtepomp en zonneboilers hebben we al flinke stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Maar uiteindelijk willen we naar nul op de meter. Dus laten we samen zorgen voor volledige energieneutraliteit. Goed voor de club, goed voor het milieu.

Het werkt eenvoudig
Elk Rabo-lid krijgt een eigen unieke code. Log in met die code en stem op (sportvereniging) Rohda’76. Ga via de onderstaande link direct aan de slag.
Dan is dat maar geregeld: Rabo ClubSupport – iedereen verdient een club – Rabobank. (regio Rijn- en Veenstromen). Stemmen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren kan ook.

Doe mee!
In 2022 ontvingen we 105 stemmen, goed voor bijna € 2.000. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we dat aantal en bedrag dit jaar overtreffen. Mag je zelf niet stemmen, maar weet je wel iemand die lid is? Een vriend(in), collega of familielid? Enthousiasmeer hem/haar dan om op Rohda’76 te stemmen. Het is voor jou een kleine moeite, maar voor Rohda’76 natuurlijk van groot belang. In de eerste helft van oktober horen we welk bedrag we tegemoet mogen zien dankzij jouw stem.

Alvast bedankt voor jouw medewerking.
Bestuur Rohda’76


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie