0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 tankt zelfvertrouwen

Rohda’76 tankt zelfvertrouwen

Door Ad van den Herik | 17 september 2023 | Nieuws

Op plaatsing voor de volgende bekerronde had Rohda’76 weliswaar geen kans meer, maar de blauwwitten wilden zo net voor de start van de competitie wel hun visitekaartje afgeven. En dat lukte met zondagderdeklasser Voorschoten’97 als slachtoffer: 4-2.

Na het gelijke spel tegen LSVV’70 (6-6) en het 4-2 verlies bij Roodenburg kon Rohda’76 zich niet meer plaatsen voor de knock-outfase van de districtsbeker van de KNVB. Maar het elftal van Arjen Linstra wilde wel een signaal afgeven dat het klaar is voor de competitie.

Rohda’76 toonde zich in de eerste 45 minuten oppermachtig. Met vlot combinatiespel mochten de gasten slechts figureren. De 4-0 tussenstand had makkelijk nog hoger kunnen uitvallen. Nu bleef het voor Voorschoten’97 beperkt tot ‘slechts’ 4-0 door treffers van Siedrik Berends, Kenny van der Weg, Moussa Kallisse en Tygo Zwaan.

Vieren
Na rust liet de thuisclub de teugels wat vieren en gunde Linstra ook nog speeltijd aan de ‘bank’. Uiteindelijk mochten de gasten terugkomen tot 4-2, terwijl Rohda’76 zelf voldoende kansen kreeg op een hogere score.
Komende zaterdag start de competitie en gaat Rohda’76 op bezoek bij Siveo’60. De wedstrijd in Zegveld begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Boban Lazic soleert niet de eerste keer door de defensie van Voorschoten’97. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie