0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ‘Dat doet mijn kind niet’

‘Dat doet mijn kind niet’

Door Ad van den Herik | 31 oktober 2023 | Nieuws

Fantastisch natuurlijk dat onze jeugdleden na hun eigen competitiewedstrijd op zaterdag met elkaar nog een balletje trappen. Dat doen ze op het trainingsveld of op het kunstgrasveld als dat vrij is. Vaak jongetjes in de leeftijd van pakweg 8-14 jaar. Mooi dat zij zich als voetballertjes verder willen ontwikkelen en samen plezier beleven.

Vuilnisbakken op luttele meters
Wat jammer en onnodig is dat ze geregeld afval achterlaten op het veld. Zie op de foto de troep die op zaterdag 28 oktober in het gras achterbleef. En dat terwijl er op luttele meters afstand vuilnisbakken staan. Wij weten zeker dat ouders niet roepen ‘dat doet mijn kind niet’. Die gaan natuurlijk – samen met de elftalleiders en jeugdtrainers – hun kinderen hierop aanspreken en de opvoeding die ze ongetwijfeld van huis uit hebben meegekregen nog een keer opfrissen.

Ook volwassenen
Overigens kunnen sommige volwassenen – ja, je leest het goed: volwassenen – er ook wat van. Lege koffiebekertjes, plastic glazen, blikjes, flessen, bierdopjes en lege patatbakjes die zo langs het veld, in de dug-outs, op het terras of in de kleedkamer worden achtergelaten. Kom op zeg. Dat doe je toch niet? Spreek elkaar hierop aan en laat geen afval achter.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie