0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Derk stelt ukkies op hun gemak

Derk stelt ukkies op hun gemak

Door Ad van den Herik | 2 oktober 2023 | Nieuws

Derk Timmerman staat iedere zaterdagmorgen om 10.00 uur klaar op het trainingsveld van Rohda’76. Dan brengt hij – geholpen door enkele ‘meetrainouders’ – zogenaamde ukkies op een luchtige en speelse manier de eerste voetbalbeginselen bij.

De groep dijt steeds verder uit. Er huppelen er nu al zo’n 20 rond, terwijl er onlangs al zo’n 16 spelertjes doorschoven naar JO7-teams. Het bestuur waardeert het aanstekelijke enthousiasme en de inzet van Derk. Om die reden overhandigde bestuurslid Rogier Meijer (zelf ukkie-vader) een presentje aan Derk voor zijn onbezoldigde inbreng.

Gezellig druk
Door Derks’ aanpak voelen 4-, 5- en 6-jarigen zich al snel op hun gemak en kunnen zij op een ontspannen manier ervaren of voetballen iets voor hen is.
Overigens is het ook langs de lijn altijd gezellig druk met ouders/verzorgers. Die volgen de verrichtingen van hun kind van nabij en kletsen onder het genot van een beker koffie lekker bij met elkaar. Veel van hen hebben trouwens zelf een Rohda’76-verleden of zijn nog steeds aan onze vereniging verbonden.

Gratis
De ukkies spelen nog geen wedstrijden. Deelname aan de ukkietrainingen is gratis. Ouders mogen aan het einde van het seizoen een vrijwillige bijdrage doen, maar is geheel vrijblijvend. Wie meer wil weten of zijn kind wil aanmelden voor de ukkietrainingen, kan bellen of appen met Jeroen Kok 06-38298314. Een mail sturen naar jc.rohda76@gmail.com kan ook.

Foto-onderschrift: Derk met de ukkies


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie