0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Loterij voor ambitieus verbeteringsplan

Loterij voor ambitieus verbeteringsplan

Door Ad van den Herik | 14 november 2023 | Nieuws

Als vereniging hebben we amper de opknapbeurt van de kleedkamers en het verduurzamingsproject achter de rug, of er dient zich alweer een nieuw verbeteringsplan van onze accommodatie aan. Een loterij op zaterdag 25 november moet dat mede mogelijk maken.

Enkele spelers uit ons 4e elftal hebben de koppen bij elkaar gestoken en zich afgevraagd op welke manier ons complex nog meer uitstraling kan krijgen en een aantrekkelijke plek is om te verblijven. Van het een kwam het ander. Robin Lutjes, één van de initiatiefnemers: ,,De plaats waar nu de tijdelijke tent staat willen we permanent overkappen en tegelijkertijd het terras tussen de kantine en het hoofdveld verbeteren.’’

Verbeteren routing
Medeplannenmaker Mark de Vos vult aan: ,,De kantine willen we meer smoel geven en de routing verbeteren. Bij de viering van het 50-jarig bestaan van de vereniging in 2026 willen we er helemaal netjes bij zitten.’’
Hij doelt op het permanent gebruiken van de hoofdingang waardoor ook de zichtbaarheid van de entree van de kantine beter tot haar recht komt. Het verplaatsen van de fietsenstalling maakt onderdeel uit van het plan.

Loterij
Robin en Mark hebben hun ideeën inmiddels gedeeld met het bestuur. Dat toont zich enthousiast. Op de algemene ledenvergadering van maandag 20 november staat dit punt dan ook op de agenda. Met de realisering is veel geld gemoeid. Daarom zetten de initiatiefnemers acties op touw om geld binnen te halen. De eerste is op zaterdag 25 november. Dan wordt er na de wedstrijd Rohda’76 – Bergambacht een grote loterij gehouden in de kantine met prachtige prijzen. Wees erbij, koop loten, win prijzen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie