0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 doet opnieuw goede zaken

Rohda’76 doet opnieuw goede zaken

Door Ad van den Herik | 15 november 2023 | Nieuws

Aan de 7-1 overwinning op CVC Reeuwijk heeft Rohda’76 een goed vervolg gegeven. In de naar voren gehaalde wedstrijd tegen Gouda behaalde het team een 1-2 overwinning.

Echt makkelijk ging het niet. Rohda’76 had weliswaar een overwicht tegen de nummer laatst van de vierde klasse B, creëerde ook kansen maar een treffer bleef voor de rust nog uit. ,,Onderaan de streep hebben we dik verdiend gewonnen. In mijn optiek hadden we sneller en ruimer afstand moeten nemen,” constateerde trainer Arjen Linstra na afloop.

Twintig minuten voor tijd wist Rick Baelde de score te openen. De verdediger stond bij een scherp aangesneden corner van Boban Lazic op de goede plek om de 0-1 binnen te knikken. Vijf minuten later was het weer prijs. Een lange rush van de ingevallen Mimmo de Michele kende Moussa Kalisse als eindstation: 0-2.

In de allerlaatste minuut wist Gouda doelman Brian Groeneveld nog te passeren. Dat was tevens de eindstand: 1-2. Door de zege maakte Rohda’76 een sprongetje op de ranglijst van de negende naar de zesde plaats. Uiteraard met de kanttekening dat de overige ploegen 18 november nog in actie komen. De volgende wedstrijd voor Rohda’76 is zaterdag 25 november. Dan komt koploper Bergambacht naar Bodegraven.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie