0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 onderuit bij VEP

Rohda’76 onderuit bij VEP

Door Ad van den Herik | 5 november 2023 | Nieuws

Op bezoek bij VEP creëerde Rohda’76 welgeteld één doelkans. Die ging er niet, terwijl de Woerdenaren twee keer balverlies aan Bodegraafse kant genadeloos afstraften: 2-0.

Trainer Arjen Linstra probeerde na de 4-4 tegen Perkouw zijn ploeg met wat meer defensieve zekerheden het veld in te sturen. Dat plan pakte aanvankelijk goed uit, want de Rohda’76-afweer gaf geen kansen weg. Aan de andere kant wisten de blauwhemden zelf geen gevaar te stichten in de zestien van VEP. Zo leken de twee ploegen met 0-0 te gaan rusten, maar knullig balverlies aan Rohda’76-kant gaf de thuisploeg de gelegenheid om net voor de thee de score te openen: 1-0.

Na een uur spelen ging het weer mis. Van balverlies op het middenveld van Rohda’76 profiteerde VEP optimaal: 2-0. Rohda’76 koos nu massaal voor de aanval en kreeg via Mimo de Michele de kans op de aansluitingstreffer, maar zijn schot verdween hoog over het doel. Daarna ontbraken het vernuft en de overtuiging om VEP echt pijn te doen. De counterende thuisploeg kreeg zelfs nog kansen om verder weg te lopen, maar dat leed bleef Rohda’76 bespaard.

Komende zaterdag 11 november komt CVC Reeuwijk naar sportpark De Broekvelden. De derby in Bodegraven begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Rick Baelde in een verbeten gevecht. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie