0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zevenklapper van Rohda’76 in derby met CVC

Zevenklapper van Rohda’76 in derby met CVC

Door Ad van den Herik | 12 november 2023 | Nieuws

In de derby met CVC kende Rohda’76 geen enkele moeite met de gasten uit Reeuwijk: 7-1. Moussa Kalisse maakte een hattrick.

Na een magere periode – met slechts één punt uit de laatste vier wedstrijden – kon Rohda’76 wel een opsteker gebruiken. Daar leende de derby met CVC zich uitstekend voor. Binnen vijf minuten bolde het net al. Tim van IJperen bediende vanaf links Moussa Kalisse op maat, 1-0. ,,Doelpunten maken verleer je nooit, hè,” glunderde de afmaker na afloop. De 2-0 na een half uur kwam enigszins fortuinlijk tot stand. Mitchell van Waveren zag dat keeper Lucas van Dijk zijn voorzet niet onder controle kreeg, waarna de bal net achter de doellijn stuiterde.
Diezelfde Van Waveren tilde direct na rust met het mooiste doelpunt van de middag de stand naar 3-0. Toen was de wedstrijd wel gespeeld en konden de blauwwitten zich heerlijk uitleven. Kalisse (4-0), invaller Aziz el Bouazatti (5-0 en 6-0) en opnieuw Kalisse maakten de zevenklapper compleet. Net voor tijd mocht Youri Kalmeijer namens CVC de spreekwoordelijke eer redden, 7-1.

Resultaten
Kalisse hoopt dat Rohda’76 nu de weg omhoog inslaat. ,,De resultaten vallen nog wat tegen. De eerste twee wedstrijden wonnen we, maar daarna hadden we spelers met blessures en konden we onze draai niet vinden. Op zich heb ik het hier hartstikke goed naar mijn zin,” besluit de Bodegraver die deze zomer overkwam van Aarlanderveen. Kalisse en zijn ploeggenoten mogen dinsdag 14 november om 20.00 uur al weer aan de bak, uit bij Gouda. Het streektreffen stond gepland voor zaterdag 18 november, maar op die datum is het precies een jaar geleden dat Rohda’76-speler Jasper van Diemen tragisch verongelukte. Dat willen de spelers van Rohda’76 zaterdag op gepaste wijze herdenken. Gouda verleende haar medewerking aan het verzetten van de wedstrijd.

Lees en luister ook: Rohda’76 veel te sterk voor CVC Reeuwijk (+ interview) | BR6 Nieuws

Foto-onderschriften:

  • Moussa Kalisse loopt juichend weg na zijn 1-0;
  • Mitchell van Waveren schiet de 3-0 binnen (foto’s Don van der Meer)

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie