0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Handig, die jaarkalender van Rohda’76

Handig, die jaarkalender van Rohda’76

Door Ad van den Herik | 22 december 2023 | Nieuws

Wanneer vindt de familiedag dit seizoen plaats? Wat is er te doen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst? Staan er nog feesten gepland? Houdt Rohda’76 weer een klusdag? Zit Oranje kijken op een groot scherm in de kantine er nog in tijdens het EK?

Op al deze én andere vragen geeft de jaarkalender antwoord. Die maakt per maand inzichtelijk aan wat er zoals staat te gebeuren bij Rohda’76 dit seizoen. Heb jij ook nog iets waarvan jij meent dat dit een plaatsje verdient op jaarkalender? Meld dat dan bij Jeroen Kok. Dat kan door een mailtje te sturen naar: jeroenkok92@gmail.com.

Handjes
Loop de kalender eens door. Bij diverse activiteiten kunnen we best wat handjes gebruiken. Vooral bij een nog te plannen sponsorloop. Noteer de data alvast in je agenda. Wil je helpen met activiteiten, laat dit weten! Samen zijn wij Rohda’76.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie