0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 met ‘good vibes’ winterstop in

Rohda’76 met ‘good vibes’ winterstop in

Door Ad van den Herik | 10 december 2023 | Nieuws

In de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar kende Rohda’76 geen enkele moeite met Linschoten. De ploeg van Arjen Linstra boekte een royale zege: 5-0.

..Een relatief makkelijk pot,” zo betitelde Linstra de afsluiter van 2023. Al na een kwartier onderstreepte Moussa Kalisse zijn status als topscoorder door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. Halverwege de eerste helft schilderde Boban Lazic de 2-0 op het scorebord. Nog voor de rust zat de thuisploeg op rozen toen Kenny van der Weg tekende voor de 3-0.

Goed gevoel
Na de onderbreking een onveranderd spelbeeld. Rohda’76 onderscheidde zich als de bovenliggende partij en creëerde kansen om de score op te voeren. Vijf minuten na de rust werkte Kalisse zijn tweede van de middag tegen de touwen: 4-0. De laatste kwam van de voet van Vlatko Lazic. Nadat de oud-prof zelf in de zestien tegen de vlakte was gewerkt, ontfermde hij zich met succes over de toegekende strafschop: 5-0. Linstra hoopt die lijn na de winterstop door te trekken ,,Er heerst in ieder geval een positieve vibe binnen de groep.”

Hervatting
De achterstand op koploper Groeneweg bedraagt zes punten. Na de jaarwisseling hervat Rohda’76 de competitie op 20 januari met een thuiswedstrijd tegen ONA dat net zoveel verliespunten heeft als Groeneweg. In de tussentijd oefent Rohda’76 nog enkele keren, waaronder andere aankomende zaterdag 16 december, uit bij vijfdeklasser Sportief.

  1. Lars van der Lugt zet zijn tegenstander op het verkeerde been
  2. Boban Lazic hielp zijn ploeg aan een 2-0 voorsprong

Foto’s Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie