0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Volle winst glipt Rohda’76 uit handen

Volle winst glipt Rohda’76 uit handen

Door Ad van den Herik | 3 december 2023 | Nieuws

In de uitwedstrijd tegen Be Fair had Rohda’76 bij een 1-3 voorsprong de winst voor het grijpen, maar vlak voor tijd gaven de Bodegravers de overwinning alsnog uit handen: 3-3.

Trainer Arjen Linstra stak na afloop zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. ,,Met nog tien minuten op de klok geven we de wedstrijd in twee minuten tijd uit handen bij spelhervattingen, omdat we ons niet aan de afspraken houden. Daar baal ik ontzettend van. Dit kost twee dure punten. Onderaan de streep hebben we onszelf tekort gedaan.”

Kantelend spelbeeld
In Waddinxveen domineerde de thuisclub in het eerste half uur en nam een 1-0 voorsprong. Nog voor de rust kantelde het spelbeeld. Rohda’76 nam het initiatief over, maar het duurde tot in de tweede helft voordat Moussa Kalisse de stand gelijktrok. Toen de topscoorder van Rohda’76 zijn kunstje nog twee keer herhaalde leek de winst binnen. Maar uiteindelijk kwam Be Fair alsnog langszij. ,,Hier moeten we van leren, want op dit moment hebben we in mijn optiek vier of vijf punten te weinig,’’ overziet Linstra de schade na tien speelronden.

Komende zaterdag 9 december komt Rohda’76 voor de laatste keer in actie voor de winterstop. Dan komt Linschoten naar sportpark De Broekvelden. Aanvang 14.30 uur.

Foto-onderwerp: Moussa Kalisse eiste met drie doelpunten weer een hoofdrol op. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie