0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Vrolijk het nieuwe jaar in

Vrolijk het nieuwe jaar in

Door Ad van den Herik | 7 januari 2024 | Nieuws

Traditiegetrouw staat bij Rohda’76 de eerste zaterdag van het nieuwe jaar in het teken van het uitwisselen van de beste wensen voor het nieuwe jaar. Zo ook 6 januari 2024.

En ook is het inmiddels gebruikelijk dat voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst er enkele activiteiten op de rol staan. Bijvoorbeeld een voetbalclinic voor de jeugd van JO9 tot en met JO12, verzorgd door de spelers van het 1e en 2e elftal. Daarna was het de beurt aan twee teams die in het verleden uitkwamen voor het vlaggenschip. De cracks van weleer hielden elkaar mooi in evenwicht: 6-6.

Inkijkje
En de afsluiting van het geheel vormde de nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine. Daar blikte penningmeester Niels Graveland, interim-voorzitter Ted de Groot was door griep aan huis gekluisterd, terug op het afgelopen seizoen. Hij haalde de duurzaamheidsslag aan die Rohda’76 heeft gemaakt en de upgrading van de kleedkamers. Ook gaf hij een inkijkje in de plannen voor het aanpassen van het terras die dit jaar hun beslag krijgen en de wens om de kantine te moderniseren. Als het even kan voor de viering van het 50-jarig bestaan van de vereniging in 2026.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie