0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Marco Lange nieuwe trainer Rohda’76

Marco Lange nieuwe trainer Rohda’76

Door Ad van den Herik | 11 januari 2024 | Nieuws

Na dit voetbalseizoen neemt Marco Lange bij het eerste elftal het stokje over van onze huidige trainer Arjen Linstra. De Hagenaar staat momenteel aan het roer bij vijfdeklasser Stolwijk, vorig seizoen nog tegenstander van onze hoofdmacht. Lange heeft een grote staat van dienst als trainer. Zo had hij ploegen als DSO, SVC08, Nootdorp, Taurus en Delphia onder zijn hoede. Op zijn CV pronken enkele kampioenschappen en periodetitels.

Inpassen jeugd
De 62-jarige is in het bezit van trainerslicentie UEFA B en wil werk maken van het inpassen van spelers die overkomen uit JO19. ,,Werken met spelers die een club heeft en vanuit de eigen jeugd een herkenbaar elftal neerzetten en het maximale halen uit iedere individuele speler. Dat is mijn visie en een mooie uitdaging,” kijkt de nieuwkomer vooruit op de samenwerking.

Foto-onderschrift: Marco Lange ((l) en interim-voorzitter Ted de Groot tekenen het contract.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie