0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda Business Club richt blik op 2024

Rohda Business Club richt blik op 2024

Door Ad van den Herik | 27 januari 2024 | Nieuws

De Rohda Business Club (RBC) hield donderdag 25 januari haar nieuwjaarsbijeenkomst. Daar kwamen circa 30 ondernemers op af. Zij versterkten de onderlinge banden en keken vooruit op het nieuwe jaar.

Dat gebeurde in het bedrijfspand van Van Dijk Gevelsteen. Eigenaar Pieter van Dijk is niet alleen lid van de RBC, maar ook één van de hoofdsponsors van Rohda’76.
Voorzitter Erik Dijk stond stil bij het overlijden van Willem Zuyderduyn, één van de oprichters van de RBC. Een klaterend applaus was er voor Bart Lageweg die met zijn bedrijf Bizway genomineerd is voor de ondernemersprijs Midden-Holland.

Van Dijk gaf de aanwezigen nog een inkijkje in de wereld van de gevelstenen, waarna architect Ben Kraan de gelegenheid kreeg om zijn gehoor te boeien met de totstandkoming van het gebouw op bedrijventerrein Rijnhoek.
Onder het genot van een drankje en een ouderwetse Hollandse stamppot werden de onderlinge banden aangehaald, versterkt en de blik gericht op 2024. Kijk voor een meer gedetailleerd verslag op: https://www.rebonieuws.nl/headline/rohda76-business-club-viert-nieuwjaarsreceptie-bij-van-dijk-gevelsteen/


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie