0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Voetbalkraker Rohda’76 VR1 – Donk VR1

Voetbalkraker Rohda’76 VR1 – Donk VR1

Door Ad van den Herik | 22 januari 2024 | Nieuws

Vrouwen 1 van Rohda’76 draait tot nu toe een topseizoen en voert in de vierde klas de ranglijst aan. Donk 1 staat tweede op drie punten achterstand, maar moet nog een wedstrijd inhalen. Komende zaterdag 27 januari treffen de nummers één en twee elkaar in Bodegraven.

Aan de vooravond van de topper heeft aanvoerder Britt van der Lugt er alle vertrouwen in dat de punten op De Broekvelden blijven. ,,Het helpt dat we dit jaar een selectie hebben. Als het moet kunnen we aanvullen met speelsters uit het tweede elftal. We trainen goed en versterken elkaar,” weet de 21-jarige aanvoerder. Ze ziet meer sterke punten. ,,Ons doorzettingsvermogen en onze vechtlust, we geven gewoon alles. En we hebben meiden die echt goed kunnen voetballen,” beklemtoont de middenvelder de kwaliteiten van het team. Ze doelt dan ongetwijfeld ook op het scorend vermogen binnen het elftal. Norine Kattenberg heeft er deze competitie al 10 in liggen, Marjolein van den Dool 7 en Britt zelf 6.

Oefenen
Het is nog (lang) niet zover, maar promotie naar de derde klas ziet Britt wel zitten. ,,Dat is toch weer een stapje hoger. We willen nog oefenwedstrijden spelen tegen derdeklassers. Ja, ook tegen ESTO.” Tot slot. Durft Britt ook een gokje te wagen op de einduitslag? ,,Ik hoop dat we met 3-1 winnen.”

Foto-onderschrift: Britt van der Lugt (r) aan de bal tegen RVC’33. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie