Home » Rohda’76 verspeelt voorsprong
Bal op de lat

Rohda’76 verspeelt voorsprong

Door Ad van den Herik | 4 februari 2024 | Nieuws

Een 2-0 voorsprong bij rust leek een uitstekende basis voor een overwinning, maar in de tweede helft gaf Rohda’76 tegen Siveo’60 het initiatief weg én de overwinning: 2-2.

,,We hadden veel meer rendement uit onze kansen moeten halen. Voor de rust hadden we al met 4-0 voor moeten staan. Zonder te overdrijven was de kansenverhouding 8-1 in ons voordeel,” beet trainer Arjen Linstra de teleurstelling van zich af.
De scheidend oefenmeester (die volgend seizoen naar Moerkapelle vertrekt) zag Vlatko Lazic binnen tien minuten al de 1-0 binnenschieten. Helaas moest de doelpuntenmaker daarna geblesseerd het veld verlaten. Uit de vele kansen die Rohda’76 creëerde wist Mitchell van Waveren de 2-0 te maken.

Op de lat
De thee had de thuisclub bepaald geen goed gedaan. Amper tien minuten in de tweede helft hadden de Zegvelders nodig om de achterstand ongedaan te maken. Rohda’76 wankelde en trok pas in het laatste deel van de wedstrijd het initiatief weer naar zich toe. Vlak voor tijd hadden de blauwhemden pech met een bal op de lat.
Komende zaterdag 10 februari speelt Rohda’76 weer thuis. Dan komt koploper ONA naar Bodegraven. Een prachtig affiche. Aanvang 14.30 uur.