0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » JO18-1 op drempel halve bekerfinale

JO18-1 op drempel halve bekerfinale

Door Ad van den Herik | 18 maart 2024 | Nieuws

Het gaat echt knettergoed met JO18-1. Het team van Joan Meijer en Eddie Plomp promoveerde afgelopen najaar van de hoofdklasse naar de zesde divisie, maar ook in de beker presteren de boys opmerkelijk.

Zaterdag 30 maart om 12.30 staat krachtig omrand in de agenda’s van de begeleiding en spelers van JO18-1. Dan speelt het talentvolle team de kwartfinalewedstrijd om de KNVB-beker, thuis tegen Spartaan’20. De Rotterdammers promoveerden afgelopen seizoen van de vijfde naar de vierde divisie. Een geduchte tegenstander dus voor onze jongens die zelf dit najaar met grote overmacht de titel behaalden in de hoofdklasse en zich nu zesde divisionist mogen noemen. Op dat hogere niveau draaien ze mee in de middenmoot. Kom kijken, kom aanmoedigen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie