0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Lekker op het hek leunen

Lekker op het hek leunen

Door Ad van den Herik | 11 maart 2024 | Nieuws

Jongens, jongens. Wat loopt het lekker met de make-over van ons terras. Het is dat het maandag 11 maart regende, anders zou je je toch op een Mediterraan terras wanen. Een poosje geleden plaatste Bodegraven Flex al de keerwanden en verbreedde het terras. Inmiddels ligt er bij de hoofdingang een trap die bezoekers uitnodigt het terras op te stappen.

Bloembak en hekwerk
En naast de trap hebben de initiatiefnemers Robin Lutjes en Mark de Vos een bloembak gemaakt met stenen van Den Bleker Hout BV. Tot slot omkranste Lesta Hekwerk BV het terras voor de kantine en voor de kleedkamers 6-10 met een fraai hekwerk, geschonken door de Rohda Business Club. Zie je het al voor je dat je met je vrienden of vriendinnen  hier heerlijk overheen leunt met een drankje in de hand, terwijl je de thuiswedstrijd van het eerste elftal volgt?

Het werk gaat door
De komende periode vinden de afrondende werkzaamheden aan het terras plaats en krijgt het deel voor de kantine een gedeeltelijke overkapping. En de fietsenstalling wacht nog op een herinrichting.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie