0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nu zwart op wit

Nu zwart op wit

Door Ad van den Herik | 9 maart 2024 | Nieuws

Dat Marco Lange komend seizoen de scepter zwaait bij het eerste elftal, stond al een poosje vast. De toekomstige samenwerking met de opvolger van Arjen Linstra werd onlangs officieel vastgelegd met het ondertekenen van het contract. Dat gebeurde onder toeziend oog van interim-voorzitter Ted de Groot en penningmeester Niels Graveland.

Behalve Lange zetten ook Andries Ranck (assistent-trainer eerste elftal), Erwin Griffioen (trainer tweede elftal) en Frank den Boef (trainer Vrouwen-1) hun handtekening onder de verbintenis. Ranck (tweede elftal) en Den Boef (Vrouwen-1) waren al aan Rohda’76 verbonden en verlengden hun contract.

Foto-onderschrift (bij de compilatie): Vanaf links bovenaan met de klok mee: Marco Lange, Frank den Boef, Andries Ranck en Erwin Griffioen (geflankeerd door Niels Graveland links en Ted de Groot rechts).


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie