0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Onnodig verlies Rohda’76

Onnodig verlies Rohda’76

Door Ad van den Herik | 17 maart 2024 | Nieuws

Een veel gehoord cliché: we hebben onszelf niet beloond. Dat gold zeker voor Rohda’76. Op bezoek bij Perkouw creëerden de blauwwitten voldoende kansen, maar de punten bleven in Berkenwoude: 2-1.

Rohda’76 stapte bij Perkouw met een katterig gevoel van het veld. Het team van Arjen Linstra had zo maar de strijd om de derde periodetitel kunnen starten met een driepunter. Of minimaal een remise. In de eerste helft had Rohda’76 een licht overwicht en loerde de thuisclub op de counter. Net voor de rust strafte Perkouw persoonlijke fouten bij Rohda’76 vakkundig af.

Bittere pil
Toch gaven de Bodegravers zich niet gewonnen. Zeker niet toen topscoorder Moussa Kalisse met zijn negentiende competitietreffer de spanning terugbracht: 2-1. Diezelfde Kalisse, Jeroen Schouten en Mitchell van Waveren hadden de 2-2 op hun schoen, maar de verdiende gelijkmaker bleef uit. ,,Een bittere pil, want we hebben onszelf niet beloond,” treurde Linstra na afloop. ,,We hebben de tweede helft goed gespeeld. Als we dit kunnen doorzetten gaan we nog veel punten pakken met elkaar,” keek de oefenmeester vooruit op het restant van de competitie.

Dat kan zijn team komende zaterdag 23 maart (14.30 uur) thuis laten zien tegen VEP. De Woerdenaren hebben twee punten meer dan Rohda’76.

Trainer Arjen Linstra (hier op archiefbeeld) zag zijn ploeg kansen missen op de 2-2.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie