Home » Rohda’76 laat twee gezichten zien

Rohda’76 laat twee gezichten zien

Door Ad van den Herik | 3 maart 2024 | Nieuws

In en tegen Cabauw keek Rohda’76 halverwege de wedstijd tegen een 3-0 achterstand aan. Na de rust kwamen de mannen van Arjen Linstra goed terug, maar verloren uiteindelijk met 4-3.

En daarmee toonden de blauwwitten twee gezichten. In de eerste helft gaf Rohda’76 net voor rust de wedstrijd volledig uit handen door drie tegengoals te incasseren tegen de gedreven thuisclub. En toen in de tweede helft Cabauw er zelfs 4-0 van maakte, dreigde er zich een flinke afstraffing af te tekenen. Zo ver liet Rohda’76 het niet komen. De ruggen werden gerecht en de tegenstander onder druk gezet. Dat resulteerde in doelpunten van Mitchell van Waveren en invaller Moussa Kalisse (2). De 4-3 viel in de slotminuut, te laat om nog een punt uit het vuur te slepen. ,,De tweede helft bood enkele positieve aanknopingspunten voor de wedstrijd tegen koploper Groeneweg. Dat wordt een gigantische uitdaging voor ons,” kijkt Linstra vooruit op de thuiswedstrijd van 9 maart (14.30 uur).

Foto-onderschrift: Spits Wessel Sterk in de tang bij Cabauw. Foto Don van der Meer