0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Meer lucht voor Rohda’76

Meer lucht voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 7 april 2024 | Nieuws

Door een verdiende overwinning bij CVC Reeuwijk heeft Rohda’76 wat afstand genomen van de gevarenzone. Na een 0-1 voorsprong bij rust triomfeerden de blauwhemden uiteindelijk met 2-5.

Tegen de nummer voorlaatst toonde Rohda’76 zich de bovenliggende partij. Net voor de rust volgde de beloning voor de ploeg van Arjen Linstra. Vanaf de achterlijn bracht Vlatko Lazic ploeggenoot Wessel Sterk in stelling. De spits tikte vanachter zijn standbeen de 0-1 op fraaie wijze binnen.

Slalom
Vijf minuten na de thee was de stand weer gelijk. De eigenzinnig leidende scheidsrechter kende CVC Reeuwijk een strafschop toe. De arbiter had hands geconstateerd van Rick Baelde. Met dat cadeautje wist de thuisclub wel raad: 1-1. Even later lag de bal weer op de stip, maar nu aan de andere kant. De solerende Boban Lazic ging binnen de zestien onvrijwillig tegen het gras. Moussa Kalisse voltrok vanaf elf meter het vonnis en schoot zijn twintigste competitietreffer onberispelijk binnen: 1-2. Even later slalomde Boban Lazic opnieuw door de Reeuwijkse afweer. Nu maakte hij het karwei zelf af: 1-3.

Rentree
Uit een corner kwam CVC Reeuwijk nog even terug tot 2-3, maar in de slotfase tilden de invallers Niels Boverhuis en Jorg Schreuder de stand naar 2-5. Trainer Arjen Linstra toonde zich na afloop opgelucht. ,,In deze fase telt maar één ding en dat is punten pakken. Dat hebben we goed gedaan met elkaar. Ik vind de uitslag een juiste afspiegeling van het spelbeeld en de kansenverhouding.”
Een kwartier voor tijd viel Steven Holthuijsen in. De sterkhouder maakte na een jaar blessureleed zijn rentree in de hoofdmacht.

Komende zaterdag 13 april speelt Rohda’76 thuis tegen hekkensluiter Gouda. Aftrap 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Wessel Sterk tikt vanachter zijn standbeen de 0-1 op fraaie wijze binnen. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie