0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda Business Club op Het Kasteel

Rohda Business Club op Het Kasteel

Door Ad van den Herik | 8 april 2024 | Nieuws

De Rohda Business Club, vergezeld door een aantal kinderen, was zaterdag 6 april te gast op Het Kasteel bij de wedstrijd Sparta – Heracles. ,,De uitslag (1-2) mocht de pret niet drukken. Het was een prachtige middag,” verwoordde voorzitter Erik Dijk de sfeer van het bezoek aan Spangen.

Ongedwongen karakter
De RBC-partners komen enkele malen per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema of bedrijfsbezoek centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Zoals zaterdag 6 april. Toen bracht een circa 25-koppig gezelschap (RBC-leden met hun kinderen) een bezoek aan het Kasteel bij de wedstrijd Sparta – Heracles. Dat gebeurde op initiatief van Bizway. Niet geheel toevallig, want eigenaar Bart Lageweg is niet alleen financiële weldoener bij Rohda’76, maar ook sponsor van de Rotterdamse eredivisionist.

Netwerken
De Rohda Business Club (RBC) is een netwerkplatform dat al twaalf jaar bestaat en meer dan 40 zogenaamde businesspartners telt. De samenstelling is heel divers. Alle geledingen uit de Bodegraafse ondernemerswereld zijn vertegenwoordigd: dienstverlening, bankwezen, bouw, horeca, middenstand. Noem maar op.

Ondersteunen
En uiteraard ondersteunt de RBC Rohda’76 in financiële zin. Bijvoorbeeld bij de renovatie van de kleedkamers en verduurzaming en recentelijk bij het opknappen van het terras. Wie meer wil weten over de RBC, kan een kijkje nemen op www.rohda76.nl -> Business Club.

Foto-onderschrift: Leden van de Rohda Business Club en hun kinderen voor Het Kasteel.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie