0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bart Lageweg nieuwe voorzitter Rohda’76

Bart Lageweg nieuwe voorzitter Rohda’76

Door Ad van den Herik | 9 april 2024 | Nieuws

In de achterliggende maanden moest Rohda’76 het stellen zonder voorzitter. Aan dat tijdperk komt nu een einde. Bart Lageweg heeft laten weten de voorzittershamer graag ter hand te willen nemen.

Uiteraard moet de algemene ledenvergadering van november aanstaande zijn voordracht nog goedkeuren, maar doorgaans geldt dat als een formaliteit. Vooral het familiaire karakter van Rohda’76 spreekt bij Bart tot de verbeelding. ,,Dat maakt de vereniging – die ikzelf vanuit mijn jeugd niet heb gekend – als een bijzonder en waardevol sociaal element in de maatschappij. Daar wil ik me graag voor inzetten.”

‘Voetbalvader’ en ondernemer
Overigens is Bart bepaald geen onbekende op ons complex. Hij vervult al acht jaar de rol van ‘voetbalvader’ en is als sponsor verbonden aan onze vereniging. Want velen zullen hem ook kennen als eigenaar van Bizway, gevestigd aan de Klipperaak op bedrijventerrein Rijnhoek. Bizway verzorgt voor haar cliënten hosting van websites, werkplekbeheer, security en cyberherstel van IT-infrastructuur. Ook de hosting van de Rohda’76-website neemt Bizway voor haar rekening.

Succes
Bart gaat zich de komende tijd oriënteren op zijn nieuwe functie en het reilen en zeilen binnen de club. ,,Van de ukkies tot en met de senioren en alles wat daarbij hoort. We hebben een bijzonder mooie club en ik kijk er naar uit om er de komende jaren samen met de spelers, vrijwilligers, overige bestuursleden en sponsoren een succes van te maken.”

Bart Lageweg. Foto Danny de Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie