0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 kansloos bij Bergambacht: 3-0

Rohda’76 kansloos bij Bergambacht: 3-0

Door Ad van den Herik | 21 april 2024 | Nieuws

Na twee opeenvolgende overwinningen, moest Rohda’76 bij Bergambacht het hoofd buigen. ,,Een terechte nederlaag tegen een van de betere ploegen in deze competitie,” moest Arjen Linstra na afloop erkennen.

De Lekdijkers kwamen al na vijf minuten op voorsprong. Vrij snel daarna had Siedrik Berends de 1-1 op zijn schoen, maar de middenvelder kwam uiteindelijk niet tot de gelijkmaker. Na een krap half uur leidde Rohda’76 met een verkeerde terugspeelbal zelf de 2-0 in en was de wedstrijd in feite gespeeld.

In de tweede helft counterde de thuisclub naar een verdiende 3-0 overwinning. Wederom maakte bij Rohda’76 een speler uit JO18 zijn debuut in de hoofdmacht. Dit keer Jochem Doorduijn.
Met nog vier wedstrijden voor de boeg moet Rohda’76 waken voor direct lijfsbehoud. De marge tot een plek voor promotie-/degradatiewedstrijden bedraagt slechts vier punten. ,,We hebben nog wel een punt of zes nodig,’’ rekent Linstra voor.

Komende zaterdag 27 april is het Koningsdag en ligt de competitie stil. Een week later, op zaterdag 4 mei, komt Be Fair naar sportpark De Broekvelden. De Waddinxveners zijn nog in de race voor een periodetitel.

Foto-onderschrift: Siedrik Berends kreeg na de 1-0 de kans op de gelijkmaker. Foto Don van der Meer.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie