Home » Titel voor Rohda’76 Futsal 1

Titel voor Rohda’76 Futsal 1

Door Ad van den Herik | 26 april 2024 | Nieuws

In een afgeladen Sporthoeve sleepten de zaalvoetballers van Rohda’76 Futsal 1 het kampioenschap in de hoofdklasse in de wacht. Tegenstander z.v.v. Olympia Go kwam er niet aan te pas: 6-2.

De toeschouwers op de volgepakte tribune, waaronder veel nieuwsgierige Rohda’76-leden, zagen onze jongens bij rust al met 5-2 aan de leiding gaan. In de tweede helft kwam er nog een treffer bij om de titel nog meer glans te geven.

Rohda’76, met onder andere Vlatko Lazic, neef Boban Lazic en keeper Brian Groeneveld in de gelederen die ook deel uitmaken van het eerste elftal op het veld, kregen na afloop van de kersverse voorzitter Bart Lageweg bloemen overhandigd. ,,We zijn enorm trots op onze jongens en hun prestatie. Futsal maakt een volwaardig onderdeel uit van onze vereniging. Hopelijk weten de spelers volgend seizoen deze lijn in de topklasse door te trekken,” prijst de preses het team.

Foto-onderschrift: het kampioensteam Rohda’76 Futsal 1. Foto André van Egdom