0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Ook selectie draagt bij aan sponsorloop

Ook selectie draagt bij aan sponsorloop

Door Ad van den Herik | 24 mei 2024 | Nieuws

De staf en spelers van het eerste en tweede elftal willen als boegbeelden van de vereniging ook een bijdrage leveren aan de sponsorloop van zaterdag 1 juni. Zij gingen met de pet rond en haalden een mooi bedrag op. Hopelijk volgen andere elftallen dit nobele initiatief.

De totale opbrengst van de sponsorloop gaat naar twee goede doelen: de Stichting ALS en onze eigen vereniging. Rohda’76 gaat het geld gebruiken om het complex verder te verfraaien en voor het bekostigen van de voorgenomen verbouw van de kantine.

De sponsorloop is voor jeugdleden in de leeftijdscategorie Ukkies tot en met spelers/speelsters van JO14. Er worden twee verschillende parcoursen uitgezet: een kleine ronde van zo’n 350 meter en een grotere ronde van 750 meter. Veel lopers hebben al flink wat toegezegde bijdragen mogen noteren.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie