0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76-meiden leren autorijden bij Zwaan

Rohda’76-meiden leren autorijden bij Zwaan

Door Ad van den Herik | 1 mei 2024 | Nieuws

Vanaf dit seizoen prijkt het logo van een eigen sponsor op de shirts van de MO17. Zwaan Rijopleiding.nl staat er op de voorkant van het tenue van de meiden. Dat is niet zomaar!

Hoewel autorijden en voetbal op het eerste gezicht misschien niet veel gemeen lijken te hebben, zijn er toch wel een paar mooie overeenkomsten:

–          Teamwerk: Bij de MO17 spelen we samen om zelf te scoren en doelpunten van de tegenstander te voorkomen. In de auto moeten bestuurders ook samenwerken met andere weggebruikers om veilig en efficiënt te navigeren, vooral op drukke wegen.

–          Discipline en vaardigheid: Zowel leren autorijden als steeds beter voetballen vraagt om discipline en skills. Om een goede bestuurder te worden, moet je de verkeersregels kennen en je concentreren op de weg. De MO17 meiden blijven hun voetbalvaardigheden ontwikkelen door training en oefening.

–          Strategie en planning: Bij de MO17 bedenken we tactieken om onze tegenstanders te verslaan, terwijl autorijders strategieën moeten gebruiken om veilig en efficiënt van punt A naar punt B te komen.

–          Focus en concentratie: Zowel tijdens autorijden als bij voetbalwedstrijden is focus en concentratie van cruciaal belang. Als bestuurder moet je je aandacht op de weg houden en snel kunnen reageren op onverwachte omstandigheden. De voetbalsters van de MO17 blijven ook gefocust de bal volgen om op het juiste moment actie te ondernemen.

Met zoveel duidelijke overeenkomsten is het niet meer dan logisch dat Dennis en Sophie Zwaan van Zwaan Rijopleiding.nl hun kans grepen, toen begin dit seizoen bleek dat er nog een sponsorplek over was! Meiden van 17 willen gaan autorijden, en gaan zich oriënteren welke rijschool hen de fijne kneepjes bij kan brengen. Je moet dus zorgen dat je dan in beeld bent. En natuurlijk ondersteunen we dat bij de MO17. Zowel Kyra als Emma zijn al aan het lessen bij Zwaan. Het blijft vast niet bij die twee. Ook tegenstanders komen zo onze sponsor tegen, en niet te vergeten: al die supporters langs de lijn!

Fijn dat Zwaan Rijopleiding.nl zo betrokken is bij onze meiden en bij Rohda’76! En de MO17 doet er alles aan om de sponsor in een goed daglicht te stellen: vooralsnog liggen ze nog steeds op kampioen-koers!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie