0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 speelt zich veilig

Rohda’76 speelt zich veilig

Door Ad van den Herik | 19 mei 2024 | Nieuws

Met een 2-1 overwinning op Woerden speelde Rohda’76 zich definitief veilig en komt ook in de nieuwe voetbaljaargang uit in de vierde klas. Topscorer Moussa Kalisse leukte zijn 41-verjaardag op met de winnende treffer.

Voorafgaand aan het streektreffen wisten beide ploegen dat alleen een overwinning telde: Rohda’76 om zich definitief te verzekeren van het vierdeklasserschap en Woerden om de nacompetitie te ontlopen. De eerste helft sloten de twee teams doelpuntloos af. ,,Een rommelige wedstrijd, waarbij wij in de eerste helft het spel maakten,” vond trainer Arjen Linstra.

Geslepen
De openingstreffer viel in de tweede helft. Uit het niets namen de gasten de leiding: 0-1. Die schade kon de thuisclub tijdig repareren. Eerst kopte Van Waveren de gelijkmaker achter de Woerdense goalie en even later draaide Kalisse op de voor hem karakteristieke wijze weg bij zijn tegenstander om het winnende doelpunt binnen te prikken: 2-1. Het was de 21e competitietreffer van de geslepen spits. ,,Ik ben echt trots op de inzet en beleving van de jongens die zich vandaag helemaal hebben leeg geknokt. Na drie seizoenen met een versterkte degradatieregeling hebben we ons toch maar weer mooi veilig gespeeld. Van dit feit gaan we genieten en volgende week willen we het seizoen goed afsluiten,” vat Linstra het seizoen samen.

Die afsluiting vindt zaterdag 25 mei plaats met een uitbeurt bij ONA. De wedstrijd aan de Goudse Walvisstraat begint om 14.30 uur.

Foto’s Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie