0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 1 juni: sponsorloop voor goede doelen

Zaterdag 1 juni: sponsorloop voor goede doelen

Door Ad van den Herik | 14 mei 2024 | Nieuws

Is jouw conditie ijzersterk en wil jij helpen om geld in te zamelen voor het goede doel? Doe dan mee met deze sponsorloop en ren je rot!

Dit jaar zijn de goede doelen Stichting A.L.S. en onze eigen vereniging, waar we geld voor inzamelen voor het verder verfraaien van ons voetbalcomplex en de aanstaande verbouwing van onze kantine. De sponsorloop is voor de leeftijdscategorie Ukkies t/m de JO14. Er zijn twee verschillende parcours: Een kleine ronde van zo’n 350 meter en een grotere ronde, namelijk 750 meter.

Aanmelding en inloop
Rond 11:00 uur zal er een gezamenlijke warming up worden gegeven om daarna rond de klok van 11:30 uur het startschot te geven voor de loop. Gedurende dit loopuur willen we zoveel mogelijk toeschouwers hebben die de lopers aanmoedigen en zal er muziek worden gedraaid. Kortom: uitstekende ingrediënten voor een succesvolle eerste sponsorloop.

Prijsuitreiking
Na afloop is er ook een prijsuitreiking. Degene die het meeste geld heeft opgehaald en degene die de meeste rondes achter zijn of haar naam heeft gezet ontvangt een mooie prijs. Ook hopen we aan het einde van de sponsorloop direct te kunnen meedelen wat het bedrag is wat we met zijn allen hebben opgehaald. 

Recordbedrag
De sponsorkaarten zijn inmiddels aan de jeugdleden uitgedeeld via de leiders van de diverse teams en kun je dus langs gaan bij familieleden, vrienden, buren, etc. om een zo hoog mogelijk bedrag binnen te halen. Je hebt dan twee weken de tijd om een recordbedrag binnen te slepen. Deze dag is niet mogelijk zonder de inzet van jullie jeugdleden (en ouders). Dus zet je beste beentje voor en help de club en stichting A.L.S.

Penaltybokaal
Na afloop is er ook nog een heuse penaltybokaal. Keepers van de selectie en ook onze eigen zingende goalkeeper Jeroen Kok zal proberen de ballen uit het doel te houden. Hiervoor dien je je aan te melden op de dag zelf. Ook hier zijn er mooie prijzen voor de beste penaltykillers in de verschillende categorieën.

Handjes
Wij hebben nog genoeg handjes nodig, dus meld je vooral aan als vrijwilliger


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie