0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Vrijwilligers in de schijnwerpers

Vrijwilligers in de schijnwerpers

Door Ad van den Herik | 23 juni 2024 | Nieuws

De organisatoren van de familiedag hadden het weer goed voor elkaar met een programma voor elk wat wils. En deze afsluiting van het seizoen grijpt het bestuur steevast aan om opvallende vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Mirjam de Knikker
Dit keer werden er maar liefst drie noeste werkers die op het schild werden gehesen. In de eerste plaats Mirjam de Knikker en Mark de Vos. Dit duo mag zich 365 dagen vrijwilliger van het jaar noemen. Niet voor niets. Mirjam kan een imposante conduitestaat overleggen: lid van de kledingcommissie, (mede)organisator van de familiedag en regelateur van het teamweekend van JO14-1 naar België. ,,En,” voegde voorzitter Bart Lageweg er nog toe: ,,Mirjam is punctueel, geordend en georganiseerd.”

Mark de Vos
De verdiensten van Mark zijn net zo indrukwekkend. Samen met Robin Lutjes nam hij het initiatief voor het overkappen en vergroten van het terras. En het resultaat mag er zijn. Daarbij stak hij ook zelf de handen uit de mouwen. ,,En Mark was (mede)organisator van de onlangs gehouden sponsorloop,” somt Lageweg op. Verder regelt hij de muziek bij thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Yvonne Koelewijn
En tot slot zwaaide Rohda’76 nog een trouwe dienaar uit: Yvonne Koelewijn vindt het na 30 jaar vrijwilligerswerk welletjes. Wat ze allemaal heeft gedaan? Jeugdkampen organiseren, iedere maandag de kantine schoonmaken, bardiensten draaien, kantine-inkoop verzorgen, trainster van de ukkies, gastvrouw in de bestuurskamer. Te veel om op te noemen. En bij alles wat ze deed vond ze haar man Cock aan haar zijde. ,,Wij waarderen alles wat je hebt gedaan en nog steeds doet. Je inzet, je warmte en je onvoorwaardelijke steun zijn van onschatbare waarde,” prees de voorzitter haar.

Foto 1: Mirjam de Knikker en Mark de Vos
Foto 2: Yvonne Koelewijn


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie