0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Jeugdtrainersstaf: jong talent, oude bekenden en betrokken ouders

Jeugdtrainersstaf: jong talent, oude bekenden en betrokken ouders

Door Ad van den Herik | 10 juli 2024 | Nieuws

De technische commissie bij de jeugd is er opnieuw in geslaagd een prima trainingskorps samen te stellen voor het seizoen 2024-2025. Een mix van jong talent, oude bekenden en betrokken ouders. We stellen ze allemaal voor.

Soccerdream
De samenwerking met Soccerdream bevalt nog steeds goed en is voor het vierde opeenvolgende jaar met een seizoen verlengd. De voetbalschool van oprichter en eigenaar Vlatko Lazic traint de jeugd van JO8 tot en met JO12 twee keer in de week. Nelson Monteiro is coördinator bij Soccerdream. Hij leidt ook (aanstormende) trainers op.

‘Eigen kweek’
Eigen jeugdspelers als Guus Plomp en Justin Stigter deden als trainer ervaring op bij Soccerdream en hebben nu JO13-1, respectievelijk JO13-2 onder hun hoede. Maar onder het trainersgilde schuilt nog meer ‘eigen kweek’: Jonathan de Graaf (speler van JO19-1, traint JO16-1), Bram Plomp (speler JO19-1, traint JO13-1) en de keeperstrainers Tom Verstoep (JO10-1), Luc Spannemaker, Ryan van de Bos (beiden seniorenselectie).  

Weer terug
Na een absentie van twee jaar is André Lenting terug op sportpark De Broekvelden. Hij gaat JO19-1 trainen en coachen. Ook terug van vijf jaar weggeweest: Omar Putzu. Hij krijgt de leiding over JO17-1. Ook Zakia Aouadi gaan we weer zien op ons complex. Ze vertrok een aantal jaren geleden als speelster van Vrouwen-1 en wordt nu eindverantwoordelijke bij MO17.

Betrokken ouders
Mooi om te constateren dat een aantal ouders betrokkenheid toont en verantwoordelijkheid neemt bij de begeleiding van het elftal waarin hun kind speelt. We hebben het dan over Edwin van Deuren en Jaco Bouwman (JO14-1), Robert van ’t Veld en Alex Oudshoorn (JO14-2) en Vincent Groenendijk (MO15). Tot slot neemt zesde elftalspeler Rafi Sadat JO19-2 voor zijn rekening, datzelfde doet Eric Buser bij JO15-1.

Handtekening en afzwaai
Tijdens een informele bijeenkomst zetten de aanwezige jeugdtrainers hun handtekening onder de afgesloten voetbalcontracten. Niet iedereen kon daarbij aanwezig zijn.
En dan rest er nog een woord van dank aan het adres van Eddie Plomp en Onno van der Have. Zij hebben jarenlang vorm gegeven aan het beleid en de uitvoering bij de technische commissie jeugd, maar vinden het nu tijd om plaats te maken voor anderen. Dank voor jullie inspanningen.

Foto-onderschrift: ondertekening van de contracten door enkele jeugdtrainers. Foto Eddie Plomp

Hieronder het complete overzicht:
JO19-1 André Lenting
JO19-2 Rafi Sadat
JO17-1 Omar Putzu
MO17  Zakia Aouadi
JO16-1 Nelson Monteiro en Jonathan de Graaf
JO15-1 Eric Buser
MO15  Vincent Groenendijk
JO14-1 Edwin van Deuren en Jaco Bouwman
JO14-2 Robert van ’t Veld en Alex Oudshoorn
JO13-1 Guus en Bram Plomp
JO13-2 Justin Stigter
JO8 – JO12 Soccerdream
Keeperstrainers: Luc Spannemaker, Tom Verstoep en Ryan van de Bos


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie