0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 MO15 wint Regiocup

Rohda’76 MO15 wint Regiocup

Door Omar Putzu | 29 juni 2021 | Nieuws

Na heel wat maanden van trainen en oefenpotjes mochten de voetbalmeiden van Rohda’76 MO15 de afgelopen weken toch nog ‘voor het echie’ in actie komen voor de Regiocup. Zo konden ze zich weer meten met leeftijdsgenoten. Bij de laatste wedstrijd was zelfs weer publiek welkom, en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Familie en vrienden kwamen zaterdag kijken en genoten van een spannende match. De Bodegraafse meiden lieten in de strijd met het Woerdense VEP zien dat ze het afgelopen seizoen goed hebben gebruikt om sterker te worden. Met fijne samenwerking, mooi positiespel en onderlinge coaching in het veld waren de vorderingen goed te zien. De wedstrijd werd winnend afgesloten, met 3-0. Kers op de taart was het kampioenschap van deze regiocompetitie.

Meerdere meidenteams

Voor het nieuwe voetbalseizoen hebben zich weer nieuwe meiden gemeld. Ben jij of ken jij ook een meisje dat graag wil voetballen? Rohda’76 heeft volgend jaar een meidenteam onder 15 jaar, onder 17 jaar, onder 19 jaar en een senioren vrouwenteam. Jongere meiden spelen mee in de gemengde teams. Check www.rohda76.nl of mail naar info@rohda76.nl – je bent van harte welkom. Foto-onderschrift: de meiden van MO15


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie