0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Update ‘Draag je steentje bij’: acties komen op gang

Update ‘Draag je steentje bij’: acties komen op gang

Door Beheerder | 12 mei 2013 | Nieuws

Weet je nog, zaterdag 13 april? Rohda’76 tegen Zwammerdam eindigde in een klinkende overwinning van onze hoofdmacht. Wat je waarschijnlijk ook wel is bijgebleven zijn de activiteiten rondom de wedstrijd. De actie in het kader van de nieuwe kleedkamers leverde een mooi bedrag op van € 3.100, -. Welke acties kunnen we nog tegemoet zien?

 

Collectors item van Rohda’76

Dankzij hoofdsponsor Rabobank Rijn en Veenstromen kleurt Rohda’76 straks blauw en wit. Dat doen we toch al? Ja, maar vanaf afgelopen zaterdag zijn er officiële Rohda’76 voetbalsjaals te koop. Voor € 10, – is dit collectors item van jou. Zo lang de voorraad strekt uiteraard en op is op. De sjaals zijn verkrijgbaar bij de bar. De opbrengst gaat volledig naar de kleedkamers! Dus koop een sjaal en neem hem mee als Rohda’76 1 nacompetitie speelt.

 

Kleedkamerconcert

Een soort Vrienden van Amstel live, maar dan in het klein. Aansluitend op het sponsortoernooi vindt er zaterdag 8 juni een kleedkamerconcert plaats. Nee, niet in de kleedkamers, maar gewoon in de kantine. De Bodegraafse band Have a Cigar, met Paul Kooistra in de gelederen, verzorgt de gehele avond de muzikale omlijsting. Geflankeerd door niemand minder dan Canoë Saeijs belooft het een gezellige avond te worden. De organisatie is in handen van Rohda 4, die op deze manier hun steentje bijdragen. Erik Dijk is aanspreekpunt namens het vierde.

 

Met iets lekkers langs de deur

Rohda’76 A1 en het 6e grijpen deze gelegenheid aan om iets lekker aan te bieden. Ook dit jaar komt de lekkernij uit het zuiden, maar niet uit Limburg. Binnenkort kunt u genieten van overheerlijke Zeeuwse Bolussen. Dus staat er iemand namens Rohda voor de deur? Grijp uw kans en bestel ze. Tim van Rijn kan u inhoudelijk nog meer vertellen over de actie.

 

Een emmer of een kruiwagen

Afgelopen week ontvingen alle sponsoren informatie over de sponsorpakketjes. Een emmer, kruiwagen of hijskraan behoren tot de mogelijkheden. Als tegenprestatie voor deze financiële steun krijgen de weldoeners een blijvende naamsvermelding in de kantine en worden ze uitgenodigd voor de officiële opening van de kleedkamers. Ook leden of andere sympathisanten kunnen een pakketje aanschaffen.

 

Lege cartridges, toners en mobieltjes leveren geld op

Wellicht heb je de dozen al gezien in de kantine? Dankzij Retail Benefits is er nog een mogelijkheid om je steentje bij te dragen. Met oude rommel nota bene. Je versleten mobieltje kun je inleveren bij Rohda’76. Mocht je nog lege toners of cartridges hebben, thuis of op je werk, neem deze dan ook mee als je gaat voetballen.

 

Ook lege flessen brengen geld in het laatje

Luc en Joppe, wie heeft er niet van ze gehoord. De jongens uit de D2 trokken langs de deur en zamelden lege flessen in. Het leverde hun maar liefst € 45, – aan statiegeld op. Wij zijn benieuwd wie deze prestatie kan evenaren of zelfs kan overtreffen.

 

Achter de schermen

In deze korte periode is het belangrijk om acties goed op elkaar af te stemmen en te zorgen dat we verschillende doelgroepen benaderen om hun steentje bij te dragen. Voor de teams die nog geen concrete invulling hebben om het benodigde bedrag op te halen hieronder enkele suggesties, waarvoor wij nog teams zoeken:

 

De VriendenLoterij

Rohda’76 wordt deelnemer van de VriendenLoterij. Als lid van de Vriendenloterij kunt u een goed doel aangeven, waar een deel van uw inleg naar toe gaat. Dat kunt u wijzigen naar Rohda’76.

 

Carwash tijdens de nacompetitie

Na de wedstrijd van afgelopen zaterdag weten we het zeker. Rohda’76 1 speelt nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Deze prestatie willen we meer glans geven. Vanuit de leden kwam het idee om een carwash te organiseren voor iedereen die met de auto langs of naar Rohda’76 komt. We zoeken hier nog handjes voor.

 

Draagt jouw team een steentje bij?

Genoeg mogelijkheden dus om een steentje bij te dragen. Dit kan ook door werkzaamheden aan de kleedkamers. Meld je aan via bouw@rohda76.nl of rechtstreeks bij Ton Böhmer.

 

Mocht je vragen of suggesties hebben? Dan horen wij dit graag.

 

Namens de financiële commissie,

Benjamin Rutjens

(06) 28 95 94 82

djsb rohda

 

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie