0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 wacht cruciaal paasweekend
Rohda76 1 28 mrt 15 1024x682

Rohda’76 wacht cruciaal paasweekend

Door Beheerder | 29 maart 2015 | Nieuws

Na de thuisbeurt tegen Moerkapelle maakt de prestatiecurve van Rohda’76 weer een buiging naar beneden. Tegen het elftal van voormalig Rohda-coach Koos Disseldorp gingen de blauwhemden roemloos onderuit, 1-4. Eerder dit seizoen stond dezelfde uitslag op het wedstrijdformulier. Ook in het voordeel van Moerkapelle.

,,Alles ging fout,’’ verzuchtte een speler na afloop van het demasqué. De wedstrijd was 20 minuten oud toen de gasten de Rohda-defensie al twee in de luren hadden gelegd, 0-2. Het spelbeeld in de tweede helft gaf de aanhang van de thuisclub weinig hoop op een ommekeer. Sterker nog, de Bodegravers moesten toestaan dat Moerkapelle de voorsprong verdubbelde, 0-4. Vlak voor tijd mocht Rick Kattenberg de nederlaag nog van een statistisch feitje voorzien, 1-4.

Wil Rohda’76 zicht blijven houden op een plaatsje in de top vier – en eventuele deelname aan de nacompetitie – dan moet het team van Boris van Es in het paasweekend een dubbelslag slaan. Zaterdag 4 april staat een bezoek aan Lekkerkerk (14.30 uur) op het programma, de huidige nummer vier van de ranglijst. Op paasmaandag 6 april haalt Rohda’76 thuis in tegen IFC, de virtuele koploper uit Hendrik-Ido-Ambacht. Die wedstrijd begint om 17.00 uur.

Luchtgevecht bij Rohda’76 tegen Moerkapelle.
Rohda76 1 28 mrt 15 1024x682

Foto Kees van der Wilk.

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie