0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Be Fair 9 – Rohda 6 4-0
R6 18 apr 15 1024x575

Be Fair 9 – Rohda 6 4-0

Door Beheerder | 19 april 2015 | Nieuws

Na de derde overwinning van het seizoen was er deze week enorm goed getraind (zelfs Maarten en Luuk waren present). Het zag er dus allemaal zonnig uit voor de uitwedstrijd bij Be Fair 9 in de Vinexjungle van Waddinxveen. Een lastig ploegje waar we thuis 5-0 van verloren.Freek had donderdag zo goed getraind dat hij niet meer kon spelen. Gelukkig kwam hij wel kijken en nam hij zelfs zijn vriendin mee. Freekloos had Menno het tactisch zo uiteengezet: Mike op doel; Peter, Mark, Menno en Johan; Jos, Matthijs, Sjoerd; en voorin Rens, Niels en Fred. Gretige invallers: Scott, Bart en Jelmer.

Vanaf het begin werden we aan alle kanten voorbij gelopen op het kurkdroge veld dat nauwelijks bespeelbaar was. Het was aan Mike te danken dat het in de eerste helft slechts bij 1-0 bleef (onhoudbare vrije trap). Ook Johan onderscheidde zich door nagenoeg alles te blokken dat in zijn aura kwam. Rohda 6 kreeg nog wat vrije trappen en corners maar het wilde niet heel gevaarlijk worden.

Tijdens de rust stelde Be Fair voor om de wedstrijd te verplaatsen naar hun kunstgrasveld. Wij besloten om het lekker zo te houden. Een goed veld was vooral in het voordeel van de voetballende ploeg en dat waren wij deze middag zeker niet.

In de tweede helft scoorde Be Fair direct vanaf de aftrap de 2-0. Daarna werd het snel 3-0 door een penalty (duwtje in de rug) en de 4-0 door een te korte terugspeelbal van onze kant. Jelmer kreeg nog een kansje waarmee hij hun keeper hoofdpijn bezorgde. De bal vloog naast en de keeper bleef liggen. Niks aan de hand en geen goal voor ons. Hadden we eigenlijk ook geen moment recht gehad.

Was de warming-up te lang? Het veld te slecht? Was er te goed getraind? Voetbal blijft mysterieus. Volgende week zijn we te gast bij de verse kampioen Sportlust. Een team waarvan we thuis met 2-1 verloren in een wedstrijd waar meer in had gezeten. Met een beetje mazzel profiteren we daar maximaal van hun overwinningsroes.

Fun Facts:

Man of the Match: Mike.

Rens is gescout door het 3e. Misschien dat er toch iemand keek tegen WDS.

Net als onze Fred was er bij Be Fair ook iemand met een afro. Na afloop hebben ze shampoos en tips voor onderhoud gewisseld.

We staan 10e met nog twee wedstrijden te gaan.

Met niemand binnen schootsafstand blijft dat waarschijnlijk zo.

Peter Haaksman

R6 18 apr 15 1024x575


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie