0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Voor Rohda’76 geldt code rood

Voor Rohda’76 geldt code rood

Door Kees van der Wilk | 1 mei 2016 | Wedstrijdverslagen

De rentree van Rohda’76 in de derde klas lijkt zich te beperken tot één seizoen. Thuis tegen Zwammerdam verloren de blauwhemden met 2-3. Om uitzicht te blijven houden op promotie-/degradatiewedstrijden had Rohda’76 met drie punten van het veld moeten stappen. Dat gebeurde niet. Met nog twee wedstrijden op het programma geldt code rood voor het team van Boris van Es. De slotpartijen moeten zes punten opleveren. En dan spelen de resultaten van de concurrenten ook nog een rol.

De eerste helft ging nog redelijk gelijk op met enkele kansen over en weer. Op slag van rust opende Zwammerdam de score, 0-1. Maar nog voor de scheidsrechter voor de theepauze afblies, maakte Tim van der Werf gelijk, 1-1.

In de tweede 45 minuten kon de door blessures geplaagde Bodegraafse ploeg onvoldoende vuist maken tegen het eveneens povere Zwammerdam. Toch mocht ‘Damme’ – dat bij de competitiestart nog met 1-7 werd afgedroogd door Rohda’76 – de meeste aanspraak maken op de winst. Eerst profiteerden de groenwitten van duur balverlies op het middenveld van Rohda’76 (1-2) en even later hoefden de bezoekers niet al te veel moeite te doen om de Rohda-defensie in de luren te leggen, 1-3. Dat invaller Tom Kleuver vlak voor tijd nog iets terug deed was louter van statistische waarde, 2-3.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 weer thuis. Dan komt CVC Reeuwijk op bezoek. De Reeuwijkers worden getraind door Gerard Ruitenburg. De Gouwenaar had de Bodegraafse hoofdmacht van 1998 tot 2000 onder zijn hoede. CVC is nog in de race voor een periodetitel.

Foto-onderschrift: Mitchell van Waveren slalomt langs twee Zwammerdammers.
Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie