0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Korte impressie algemene ledenvergadering

Korte impressie algemene ledenvergadering

Door Ad van den Herik | 26 november 2019 | Nieuws
Een kleine 20 betrokken leden zetten hun naam op de presentielijst van de algemene ledenvergadering van maandag 25 november 2019. Voor de pauze stemden zij in met het jaarverslag 2018-2019 van de secretaris en het cijferwerk van penningmeester Kees de Jong. Die gaf via de jaarrekening 2018-2019 en de begroting 2019-2020 een heldere inkijk in het financiële reilen en zeilen van de vereniging. De kascontrolecommissie – bestaande uit Maurits Versteegh en Jan de Graaf – toonde zich zeer content met de boekhoudkundige nijverheid van de penningmeester.
Bestuurswisselingen
Het bestuur verandert van samenstelling. Voorzitter Arjan Griffoen blijft, maar Kees de Jong, secretaris Marinke Nell en Daniëlle Boekensteijn (met activiteiten in haar portefeuille) treden af. De voorzitter bedankte de drie afzwaaiers voor hun verdiensten voor Rohda’76 en overhandigde hen een presentje. Overigens blijft Kees de Jong tot begin 2020 ad-interim penningmeester. Ondertussen zoekt het bestuur onder de 500 leden naar een opvolger voor hem. Piet Spannemaker maakt zijn rentree in het bestuur. Hij neemt het secretariaat voor zijn rekening.
Toekomst
Tot slot blikte de voorzitter nog vooruit op de komende jaren. Hij gaf onder andere aan welke duurzaamheidsslag Rohda’76 nog wil maken. Ook noemde hij de wens om het trainingsveld van kunstgras te voorzien. Verder verhaalde hij over het proces met de gemeente om te komen tot eenzelfde subsidiemethodiek voor zowel de Bodegraafse als Reeuwijkse buitensportverenigingen. Daarover komt in 2020 meer duidelijkheid. En volgend jaar gaat het bestuur werk maken van het werven van een coördinator vrijwilligersbeleid.
Rond de klok van 22.30 uur hamerde de voorzitter het laatste agendapunt af.

Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie