0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Steven Holthuijsen

Steven Holthuijsen

Door Beheerder | 1 oktober 2021 | Broekvelder van de week | Nieuws

Het vlaggenschip van Rohda’76 speelde afgelopen zaterdag verdienstelijk tegen v.v. Sportief uit Woerdense Verlaat. Na iedere competitiewedstrijd van het eerste elftal zal er een ‘Broekvelder van de week’ worden uitgeroepen. Een eervolle onderscheiding voor een speler die tijdens de wedstrijd op positieve wijze opviel of opvallend heeft gepresteerd. Een wekelijkse rubriek op initiatief van trainer Arjen Linstra die hij zelf van nader commentaar voorziet:

,,Er was een hoop publiek uit Bodegraven meegekomen en later ook uit Boskoop waar het tweede elftal een knap punt pakte bij Floreant (1-1). Om op de ‘Broekvelder van de week’ te kunnen stemmen kunt u sms’en naar leider Siederik Berends hij is hier zelf nog niet van op de hoogte maar zal wel alles netjes bijhouden en de stemmen tellen zodat we iedere week een speler kunnen uitroepen tot Broekvelder speler van de week.’’ 

,,Nadat de scheidsrechter had afgefloten was zijn foto met kroon al snel zichtbaar op de Rohda’76 instagrampagina en nu dus ook de eerste ‘Broekvelder van de week’, namelijk Steven Holthuijsen. Steven zat even door een vervelende blessure in de wachtkamer, want nadat hij weer speelklaar was er geen reden om te wisselen.’’ 

,,Redelijk onverwacht kwam er afgelopen donderdag een plekje vrij in de basis. Door Steven zijn goede invalbeurten en trainingsmentaliteit knokte hij zich – zoals het hoort – terug in de basis. Hij maakt dit vertrouwen ook meer dan waard want na 7 minuten schoot hij fantastisch de 0-1 binnen na goed voorbereidend werk van Daniël van Leeuwen.’’ 

,,Steven zet de lijn door en mogelijk zien we je vaker terug in deze nieuwe rubriek.’


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie