0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 op karakter langszij

Rohda’76 op karakter langszij

Door Ad van den Herik | 4 december 2022 | Nieuws

Voor het eerst in drie weken kwam Rohda’76 weer in actie in competitieverband. Uit bij WDS wisten de blauwhemden een 0-2 achterstand om te buigen in een puntendeling: 2-2.

,,We haalden niet ons niveau en in het resultaat ben ik teleurgesteld, maar dat we zo terugkomen geeft wel aan dat we mentaal weerbaar zijn,’’ vatte trainer Arjen Linstra het resultaat van de derby op sportpark Wierickeweide in Driebruggen samen.

In de rust keek Rohda’76 tegen een 1-0 achterstand aan. Na de thee liep de thuisclub zelfs uit naar 2-0. Vanaf dat moment zette Rohda’76 de knop om en speelde alles of niks. Dat resulteerde binnen vijf minuten in twee rake kopballen van Steven Holthuijsen: 2-2. ,,Toen had het ook zo maar 2-4 kunnen worden, al moet ik eerlijk bekennen dat WDS vlak voor tijd ook nog twee grote kansen kreeg,’’ zag Linstra.

Komende dinsdagavond 6 december haalt Rohda’76 thuis in tegen Linschoten. Die wedstrijd begint om 20.15 uur. Zaterdag 10 december komt koploper Zwammerdam naar sportpark De Broekvelden.

Foto-onderschrift- Mitchell van Waveren probeert Steven Holthuijsen (3) voor het doel in stelling te brengen. Foto Don van der Meer  


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie